Mullens ReproGraphix is een allround reprografisch bedrijf, waarbij de speerpunten liggen op digitaal printen & kopiëren.

Daarnaast verzorgen wij full-colour posters, banners, vlaggen, beurs- en pop-up systemen. Al meer dan vijfenzestig jaar zijn wij specialist in reprografische dienstverlening. Door steeds innovatief te anticiperen op de wensen van onze klanten, zijn wij uitgegroeid tot een van de modernste dienstverleners op reprografisch gebied.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer reclamemakers, ontwerpers, standbouwers, overheidsinstellingen, etc.

Heeft u problemen met de capaciteit van uw repro-afdeling, kopieermachine uitgevallen, uw origineel te groot voor uw scanner, een leaflet of folder laten drukken te duur of de oplage te klein voor drukwerk?

Of zoekt u een leverancier voor het verzorgen van abri’s, blow-ups, banieren, beurssystemen, balie’s, exposystemen, groot formaat full-colour prints, lichtbakfilms, kleurkopieen, pop-up en pull-up systemen, scan-to-copy of scan-to-print, stoepborden, spandoeken, (reclame)vlaggen?

Bij Mullens ReproGraphix bent u aan het juiste adres.

Ons enthousiaste team, van ervaren reprografische specialisten, neemt u het werk graag uit handen. Wij leveren een kwalitatief hoogstaand product tegen een gunstig tarief.